Souhlasím s tím, aby firma AUTOLIFT PRODUCTION zasílala svá obchodní sdělení týkající se nabízení výrobků a služeb v souladu se zákonem č. 480/2004 Sb. v platném znění.

Svým souhlasem udělujete v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb. v platném znění, svůj souhlas se zpracováním poskytnuté emailové adresy společnosti AUTOLIFT PRODUCTION, se sídlem Brno - Zábrdovice, Příkop 838/6, PSČ 602 00, za účelem zařazení do databáze a dalšího reklamního, marketingového účelu tj. zejména nabízení výrobků, služeb a za účelem zasílání obchodních sdělení prostřednictvím elektronických prostředků dle platného zákona č. 480/2004 Sb., a to na dobu 10 let do odvolání.

Pokud si přejete svůj zasílat obchodní sdělení od firmy AUTOLIFT PRODUCTION na vaší emailovou adresu, pošlete nám prosím text ve znění: „Souhlasím“

Pokud si přejete svůj souhlas se zasíláním obchodních sdělení firmy AUTOLIFT PRODUCTION na vaší emailovou adresu odvolat, pošlete nám prosím text ve znění: „Již si nepřeji dostávat obchodní sdělení emailovou poštou“.

Podrobnosti elektronického kontaktu lze za účelem šíření obchodního sdělení elektronickými prostředky použít pouze ve vztahu k uživatelům, kteří k tomu dali souhlas.

Soulad s nařízením GDPR

Vážení,
společnost AUTOLIFT PRODUCTION s.r.o., jakožto správce osobních údajů, Vás v souladu s GDPR informuje o rozsahu a účelu zpracování osobních údajů fyzických osob v rámci našeho obchodního jednání.
Ve smyslu článku 13 a 14 Obecného nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016, o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (dále jen GDPR) Vás INFORMUJEME, že společnost AUTOLIFT PRODUCTION s.r.o., IČ: 04741269, se sídlem Brno, Příkop 838/6, PSČ 602 00, jakožto správce osobních údajů, ZPRACOVÁVÁ VAŠE OSOBNÍ ÚDAJE, tj. osobní údaje fyzických osob, které jsou jejími obchodními partnery (zákazníky nebo dodavateli) nebo které za její obchodní partnery jednají (zaměstnance, členy statutárních a jiných orgánů).

Osobní údaje mohou být v rozsahu: jméno, příjmení, titul, pracovní, pozice, místo podnikání, adresa bydliště, IČO, DIČ, číslo bankovního účtu, telefonní číslo, emailová adresa, ID poštovní datové schránky, adresa místa plnění, podpis. Osobní údaje získáváme od subjektů údajů nebo z veřejných zdrojů.

Právním základem zpracování osobních údajů je podle čl. 6 odst. 1 písm. b) a f) GDPR: (i) nezbytnost pro splnění smlouvy a (ii) nezbytnost pro účely oprávněných zájmů správce.
Účely zpracování jsou zejména: jednání o smluvním vztahu, plnění povinností ze smluvního vztahu, evidence a aktualizace smluv a uchovávání v systému správce, uplatňování nároků a pohledávek ze smluvního vztahu, provádění marketingových činností (výlučně přímý marketing) ohledně služeb a produktů správce, sledování spokojenosti obchodních partnerů a subjektu údajů, zjišťování kvality služeb, zvyšování kvality poskytovaných služeb, jakož i účely identifikace subjektu údajů a komunikace.

Vaše osobní údaje nebudou předávány jinému správci, pokud to nebude nezbytné pro plnění našeho smluvního vztahu, např. předání údajů subjektů zajišťujícím přepravu, celní deklaraci, pojištění apod. Mohou být rovněž předány na základě zákonných povinností orgánům veřejné moci.  Osobní údaje nebudou předávány do třetích zemí.

Osobní údaje mohou být pro nás zpracovány zpracovatelem na základě zvláštního smluvního vztahu.
Osobní údaje budou uchovávány jako dokument v listinné podobě, popř. jako dokument v elektronické podobě, a v databázi v elektronickém systému správce.

Ohledně Vašich osobních údajů nebude docházet k automatizovanému rozhodování a profilování. Vaše osobní údaje budou uchovávány po dobu trvání našeho smluvního vztahu + 10 let.  V případě, že k uzavření smluvního vztahu nedojde, činí doba uložení Vašich osobních údajů 24 měsíců od jejich poskytnutí nebo získání.

Subjekt údajů má právo na přístup ke svým údajům za účelem kontroly a pořízení jejich kopie. Má právo na opravu svých osobních údajů, omezení zpracování, uplatnění námitky, výmaz po skončení zpracování. Má právo podat stížnost dozorovému orgánu (Úřadu na ochranu osobních údajů), pokud by nakládání s osobními údaji bylo v rozporu s právními předpisy. Kontaktní údaje správce ohledně osobních údajů jsou: AUTOLIFT PRODUCTION s.r.o., Brno, Příkop 838/6, PSČ 602 00, e-mail: info@autoliftproduction.com tel.: +420 777 742 020.

V Brně
Dne: 24.5.2018

AUTOLIFT PRODUCTION s.r.o.